Február 15.

Ma végre beüzemelték a gépemet a rendszerguruk. Hozzá kell tenni, hogy a gép már hétfő óta ott volt, csak nemtom mit vacakoltak vele. Ma végre beállították a telefonprogit, hogy tudjam fogadni az ügyfelek hívásait a saját gépemen, erre kiderült, hogy memóriagondja van a gépnek, mert fagyott össze-vissza… Holnap talán megcsinálják… Esküszöm, ha nem linux lenne rajta, megcsináltam volna magam… Mondtam is a Pszotának, hogy komolyan beviszem a laptopot, aztán dolgozok azon…

Rászántam magam, és bejelöltem ismerősnek Bogit a WiW-en. Nem tudom, mi játszódott le benne, de az eredmény az, hogy visszajelölt, a kapcsolat létrejötte: február 15., 19:28. Közben írtam Gergőnek meg Mikee-nak, hogy fent van a leányzó, jelöljék meg ők is. Alapelgondolás az volt, hogy ha minél több közös ismerősünknél szerepel ő is ismerősként, annál valószínűbb, hogy megjelenek nála a Kit ismerhetek? listában, és azt vártam, hogy majd ő megjelöl. De erőt vettem magamon, és megtettem az első lépést. Messengerre is felvettem, azt még nem igazolta vissza. Gergő elég anti módon válaszolt:

> Jelöld meg ismerősnek, Gabi is fentvan…
megtortent, egy jopar napja. azota msn-en is beszeltunk mar.
amugy meg na es?

Ezt az “amugy na es”-t nem vágtam, miért kellett, de nem értésemet meg is írtam neki, meg hogy ez szarul esett. Válaszra valamiért nem méltatott. Hát nemtom. Nem értem, miért kellett ez az anti beszólás.

[disz déjz end]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük