Végre lett gépem!

A valentinos csajszi ma reggel se jött velem egy buszon… :o(

Viszont a mai nappal végre lett egy rendesen működő gépem! Be is laktam gyorsan az asztalomat. Kiraktam a kis naptárkámat, rendet vágtam, ilyesmi. Idióta ügyfél ma is volt ezerrel. Akit kiemelnék, egy debreceni kislány, hangja alapján maximum 14-16 lehetett. Tök aranyos volt a hangja. Így mikor megszakadt, hívtam is vissza… ;o) Persze kimenteni csak a bejövő hívást lehet, de azt meg is tettem.

Tegnap a Karesz kilépett, azt mondta, suli mellett nem tudja ezt a melót bevállalni, hát ma bármennyire is többen voltunk délelőtt, alig győztük. Kajálni is vagy negyed órával később tudtam csak, bár úgyis kajáltam napközben.

WiW-en most estétől meg elkezdett működni a Kit ismerhetek?, ami ugye eddig nem ment, meg a közös ismerős és legrövidebb út dolog is. ;o) Így megint be tudtam jelölni egy rakás embert, csak igazolnának vissza… Most 114 visszaigazolt emberkénél járok, és vagy 30 van még mindig függőben.

Közben ez a hülye MSN spaces nem akart megjelenni egy csomó embernek a messengeres kapcsolataim közül, így kénytelen voltam public állapotba tenni az egészet, pedig az sokkal jobb volt, hogy elméletben csak a messengeres ismerősem láthatták volna. No mindegy.

Te meg Bogi, basszus… Mindig akkor kell menned, mikor tudtam volna dumálni veled?! ;o) Nincs harag, csak olyan bosszantó… De örülök neked. :o*

Holnap hálisten szombat, fel sem kelek ébredésig… ;o)

[mára vége]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük