Ha az ember átdolgozza a nap világosabb részét, napfényből nem sokat lát

A mai nap is szorgos munkával telt, mondjuk hálisten hamar eltelt a 8 óra, ami alatt sikerült 74 dabarb hívást felvennem, és néha a hajamat tépnem. Hárman voltunk csak délelőtt, úgyhogy jöttek a telefonok ezerrel.

Reggel mondjuk csöppet nehézkes volt felkelnem és elindulnom, de csak sikerült. A valentinos csajszit ma sem láttam sajna… :o(

Még tegnap sikerült beszéllnem pár régi-új ismerőssel messengeren, WiWnek hála. Egy csomó régi ismerőst sikerült megtalálni, így rohamosan nő az ismerősök száma… Most úgy 149 körül járok. Hogy ez jó-e, azt döntse el mindenki maga. Mindenesetre nekem nem az a lényeg, hogy legyen vagy 2400 ismerősöm, mint egyes elvetemült ding-dong sztároknak (bocs Pici, nem tudom megállni szó nélkül…). És egy csomó olyan ember jelöl meg, akikre nem is számítottam, hogy ismernek, és ez jó! ;o)

Most igazából le kéne mennem a Tescóba vásárolni némi gyümölcslevet a hét hátralevő napjaira, de valahogy nincs rá affinitásom. Fogjuk arra, hogy azt várom, mikor lesz fent a Bogi MSN-en, mert szeretnék beszélni vele… ;o)

Na meg itt van unokatesóm, jött állásinterjúzni, menne Angliába melózni, csak hát évente vagy egyszer vagy még kevesebbszer találkozunk, így most tök fura a dolog. No mindegy.

WiW-re visszatérve a legjobb a közös ismerősök opció. Olyan emberek ismerik egymást az ismerőseim közül, akikről sose gondoltam volna, hogy tudnak egymásról… Jó ez a szociális háló, vagy mi, ami így bepókhálózza kicsiny országunkat. És a világ mindig lehet kisebb az elképzeltnél.

A lényeget majdnem kihagytam… ;o) Ma megjelöltem egy számomra eddig tök ismeretlen csajszit WiW-en, egy ismerős ismerősét. Az ok prózai: megtetszett a képe. ;o) Írtam is neki gyorsan egy üzit, hogy mi ugyan nem ismerjük egymást, de van egy közös ismerősünk, és csak azért jelöltem meg, mert megtetszett a képe… Hát, eddig még nem jelölt vissza, se nem írt üzit, de kíváncsi leszek… Hihi… ;o)

[később még lehet írok]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük