Én, aki szeretek telefonálni, lassan undorom van tőle…

Ma sem láttam a valentinos csajszit, pedig ma direkt korábban keltem fel, és korábban mentem melóba…

Viszont hoztam a tegnapi formát, mert ma is 74 hívást vettem fel. Pont 74-et… Érdekes véletlen. Ügyfélből meg nincs hiány.

Fény derült arra, hogy Gabi miért jelölte azt WiW-en, hogy nem ismer. Ugyanis nem ő jelölte meg, hanem anyukája, ő meg rossz helyre kattintott… Megkérdeztem Bogit, ő mondta. Sajna ma nem tudtunk sokat “beszélni”, mert kapott tröiből egy hármast, és tanulnia kellett.

Miután végetért a meló, még kétfelé kellett supoortot nyújtanom, mert megígértem… ;o) Az egyik az Olgiéknál a srác meg a bluetooth-ja volt. A másik a volt főnököm lányának barátnője. Szegény csajnak nem ment az MSN-je normálisan, de valamiért nem tudtuk megoldani. Na sebaj, majd holnap megint megpróbáljuk.

(Valaki mondja meg, miért van mindenkinek valakije?)

Viszont még volt egy poén dolog tegnap este. A Pannontól kaptam 16-án egy SMS-t, amit csak tegnap vettem észre. Az állt benne, hogy ha felhívom a 1741-et, hűségemért cserébe 250 Ft-ot töltenek a kártyámra, egyedi ajánlatként. Hát felhívtam őket, és lám… ;o) Köszi Pannon! Jó nálatok régi ügyfélnek lenni. ;oP

Nah, remélem, holnap fel tudok kelni, mert most hulla vagyok…

[sweet dreams…]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük