Vannak érdekes dolgok, amire ép ésszel nem lehet magyarázatot találni (vagy mégis?)…

Nem, ez most nem paranormális dolog lesz, de akkor is fura szerintem. Ismerek három csajszit, mind három Bogi névre hallgat. Mind a hárman franciát tanulnak idegen nyelvként a suliban. Mind hárman 18 év körül járnak. Mind a hármat más-más társaságból ismerem. Ráadásul mindig egy másik személy révén, aki az illető Bogihoz mindig közel álló illető (nővér, legjobb barátnő, legjobb barát). Mind a hármukat egy pénteki napon ismertem meg közelebbről. Ez még szimplán egyszerű véletlen is lehet. De! Ebből a három Bogiból kettőnek az apukáját ugyanúgy Gábornak hívják… Vagyis 66%-ban egyeznek ezek az apukák is… [kiegészítés: a harmadik Bogi épp most szólt rám, hogy az apukája teljes neve: András GÁBOR! Tehát ez is egyezik!] Anyukák terén még nincs infóm, csak egy esetben, így ez nem összehasonlítási alap – egyenlőre. Filozófikus fejtegetésbe nem megyek bele, de azért ez furcsán vicces, nem?

A laptopomról még semmi hír… Pedig lassan már a fizut is megkapom, szóval már nagyon jó lenne, ha lenne… A gépem tegnap óta megint nem megy itt bent, szóval komolyan mondom, meglesz a laptopom, azon fogok dolgozni. El nem hiszem, pedig nyavajás Linux van rajtuk, nem Windows. És a Linux elvileg nem fagy, hát nekem valamiért mégis.
[folytatás napközben]

[folytatás, de már este van…]
Ma le lett tiltva biztonsági okokból, hogy egyszerre több gépről is jöhessenek ugyanazzal a loginnal. Így csak azok tudnak továbbra is feljönni több géppel, akik routerrel osztják meg a netjüket… Szóval volt őrült ma is elég.

Laptopomról még mindig semmi hír… Így hazamenet vagy tévézek, vagy olvasok… Na sebaj, nemsoká csak meglesz már. Elvileg a fizut ma át is utalták, úgyhogy ujjé! Vajon mennyi lesz?

Na, sietek haza, úgyhogy mára ennyi!
[bejegyzés vége mára]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük