Kimaradt bejegyzések pótlása… ;o)

[Március 8.]
Szóval nőnap. Hát itt a cégnél körbement reggel a mail, hogy boldog nőnapot minden hölgykollegánknak. De én ezt eléggé diszkriminatívnak értékeltem, és csatlakozván az előttem szólókhoz, még hozzátettem, hogy én azoknak is kívánom, akik esetleg nőnek érzik magukat… Hát nehogy már valaki is kimaradjon a jóból, nem? ;o)

Aztán közben még voltam a Transcomnál elintézni a papírmunkát. Kicsit paráztam azon, hogy nem volt nálam bizonyítvány, se másolat, se nyugdíjpénztári igazolás, de mivel bizonyítványok nem kellettek, a nyugdíjpénztártól meg volt kártyám, így egyik se volt gond. Aztán megint lift lefelé, mikor végeztem, és uzsgyi vissza TVnetbe ügyfelezni.

Kitaláltam, hogy rendelek netet otthonra, bár jobbal elgondolva ez max azt eredményezné, hogy egyesek, akik így se csinálnak semmit, most nem elmásznának otthonról, hanem otthon döglenének a net előtt egész nap. De voltaképp nekem meg megy a net a fater laptopjával, szal elvagyok havidíj nélkül is egyenlőre. Na majd idővel.

Voltam még Krisztiéknél is este, eldumáltuk az időt, emiatt megint későn értem haza. Elfelejtettem beállítani az ébresztőt, de hálisten 6 óra előtt 3 perccel felriadtam, és észrevettem, mennyi az idő, így viszonylag időben fel is keltem…

[Március 9.]
Reggel a buszon ismét összetalálkoztam a valentinos csajszival. Jól megjegyeztem magamnak pár dolgot róla, ímé (ha olvasod, és magadra ismersz, keress meg…):
kék martens bakancs, fekete harisnya, farmer miniszoknya, pirosfekete kabát, fehér kötött sál, kék hajgumi, kétoldalt narancs masnis hajcsat, arany vastagcsillag pontfülbevaló, szempillák fölött lágy kék kihúzás, világoskék björnborg egyvállas táska, 6230i (talán t-mobilos, háttérkép egy barnább kigyúrt felsőtestű pasi, de a feje asszem már nem látszott, csak nyaktól derékig), jegyzet a kezében: publicisztikai (és ennek kifejtése), 19-47-es villamosig mentünk együtt… ;o)
Aranyos volt, üde színfolt a reggeli szürkeségben.
[egyenlőre ennyi, majd még update]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük