Tegnap is Baileys ezerrel…
 
Tegnap megint voltam lent Törökbálinton, Tata, Zolika nélkül. Mivel pénteken a Kobiban a tulajsrác észrevette, hogy egy Miller végét iszom éppen, és rámszólt, így tegnap este már így nyitotta a köszönést felém, hogy most ugye nem hoztam piát… Hát, nagyon kihúztam vele a gyufát…
 
Olyan 11-ig voltunk el a Kobiban, eldumáltuk az időt mindennel. Odaadtam az Andinak a TVnet-es telefon-nyakbaakasztómat, okulva a pénteki telefonos balhéból. Aztán záráskor elindultunk megint le Birkába. Útközben persze előkerült a Baileys, el is fogyott, mire leértünk. Utána természetesen már jobb volt a kedv, bár addig se volt rossz. Az Ádám nem értette, hogy nekem most végül Baileys-raktáram van-e, vagy csak vastag vagyok, mert ugye nem olcsó. Andi meg megint örült neki, hogy hoztam, mert hát szereti. Erre mondtam, hogy a pénz nem fontos, a társaság úgyis többet ér, így ennek a Baileysnek így eszmei értéke van. Jó volt látni minden korty után a mosolyt az Andi arcán. ;o) Mint mondtam, a társasága megfizethetetlen érték.
 
Maga az éjszaka néha húzós volt, páran elég csúnyán szétcsapták magukat. Szegény Andi meg alig tudott beszélni, mert be volt rekedve. Valamikor nekiálltunk biliárdozni is, Bence odaadó segítségével, ami valójában nem volt segítség…
 
Reggel 5 körül indultunk el végül, négyen a pultos Lacival, Ádámmal és az Andival. Bepréselődtünk egy kispolskiba, és elvittünk Andiékat haza, tettünk még egy kört, majd miután ők kiszálltak, és puszi-puszi, a Laci levitt a végállóra. A 88-ason hazafelé majdnem fullosan elaludtam, végül 6:25 körül értem haza… Megint olyan rosszul aludtam, hogy az elképesztő.
 
Ma jó lett volna elmenni egy kávéra valamerre, de az Andi nem ért rá, nem nagyon engedték volna el. Na mindegy. Csak parázom egy pöttyet a Transcomtól, de mondta, hogy majd gondol rám, így ezt sokra értékelem.
 
Na, belevetem magam az éjszakába, aludni is kéne, meg még enni is valamit, holnap meg még mehetek be a TVnethez a kilépőpapírokért, aztán 12-től Transcom. Majd gondoljatok rám… ;o)
[egy lány édes mosolya megfizethetetlen – minden másra ott a mastercard… ;o)]

Kategória: Blog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük