Ma kezdett terjedni, az előbb lépte át az 1000 megosztást, miszerint dicső hazánkfia nem mással csetrulettezik, mint Selena Gomezzel, aki megkérdezi tőle, hogy honnan van, mire hősünk megemlíti Magyarországot, és bőszen vagdalkozik a csajnak Puskással, Galambbal, Budapesttel, és a Balatonnal.

Vagyis nem történt más, minthogy előszedte a szokásos szöveget, amit már hallottunk korábban, bár akkor kicsit másként volt még:

‎-Where are you from?
Budapest.
-Bucharest?
-No. Budapest, Hungary, Chain Bridge, Heroes’ Square, Sziget Festival…
-Ah, Viktor Orban? …
-No, no, Bucharest…

Természetesen most aktualizálta a hős a szöveget a Malévvel, persze Viktor maradt, és jöttek a hummerek… De lássuk magát a képet:

Piszokegyszerű rájönni, hogy miért kamu az egész, csak másoljuk ki a kép közvetlen linkjét, és passzintsuk be iziben a Google képkeresőjébe. Az eredmény alapján látható, hogy furcsa módon a friss csetrulettezés videójába egy 2009-es kép került a művésznő részéről.

Magán a képen egyébként Selena Gomez Facebook oldala is meg van jelölve, ahol a képek között felfedezhető, hogy 2010 májusában járt Budapesten a csaj, így szintén nehéz elképzelni, hogy nem ugrana be neki. Budapestet igen kevés külföldi felejti el.

No persze egy már unalmassá vált poénról is mindig le lehet még rántani újabb bőröket, bár mindezt valami híresség fotójával és Photoshoppal megoldani szerintem minden, csak pont nem vicces.

Kategória: ÉrkezettBlog

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük